4 Mart 2014 Salı

Sosyal Ağ Tanıtım

AddMeFast nedir? 

Addmefast sosyal ağda kendini ön plana çıkarmak için 2 milyon kullanıya hizmet veren sosyal tanıtım sitesidir.

Admefast Sundukları 

Facebook en hızlı büyüyen ve dünyanın en ünlü sosyal ağı, bu nedenle, burada işinizi temsil için hayati önemi var. Addmefast sayesinde, kesinlikle ücretsiz bir beğeni ve takipçi kazanabilirsin. İşte Facebook özelliklerin tam listesi.
Facebook Beğeni Facebook Paylaş Facebook Takipçi Facebook Post Like Facebook Gönder Paylaş



ÜCRETSİZ YouTube Görüntüleme, aboneleri, Sevdikleri, Sık alın. Eğer dünyanın en büyük video platformu üzerine bir videonuz varsa: Addmefast size YouTube kanalınızın abone miktarını artırmak için fırsat verir. YouTube özelliklerinin tam listesi bakabilirsiniz:
YouTube İzlenme YouTube abone YouTube Video Like YouTube Favorilerim

Ücretsiz Twitter Takipçileri, Tweets, retweets, Sık alın. Twitter duygularını ifade etmek ve her şeyin haberdar olmak, insanlarla iletişimi koparmamak için büyük yollarından biridir. Mümkün olduğunca Twitter'da aktif olmayı ve birçok taraftar olması için Dolayısıyla, bu önemli. Harika bir kitleye sahip olacak takipçilerinin bol kazanıyor, bu nedenle birçok kişi tweets göreceksiniz. İşte Addmefast tüm Twitter özellikleri şunlardır: 

Twitter Takipçileri Twitter Tweets twitter retweets Twitter Sık Bunlarla sınırlı değil daha birçok sosyal ağdaki hesaplarınızda da popüler olabilirsiniz. Instagram takipçi ve beğeni arttırma, sitenin hitini yükseltme gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder